Skip to main content

Om oss

Ezenze är en personlig marknad & sponsringsbyrå med lång erfarenhet och har varit verksam sedan 2004. Våra tjänster är inriktade på affärsutveckling med fokus på hållbara sponsorskap.

Våra kunder är både stora och små företag, men även föreningar och kommuner.

Vad vi gör?

Som sponsringsbyrå bistår vi våra kunder oavsett om det gäller ett enskilt sponsringsprojekt, kreativa förslag i aktiveringsfasen eller med ett mer omfattande upplägg av kundens totala sponsring.

Genom våra tjänster säkerställs att kundens varumärke profileras på bästa sätt.

Hållbara sponsringskoncept
Som sponsringsbyrå bistår vi i den dagliga verksamheten för kunden med strategi, avtal, förhandling, fakturafrågor, exponering, aktivering och utvärdering av sponsorskapet.

Vi bistår våra kunder oavsett om det gäller ett enskilt sponsringsprojekt, kreativa förslag i aktiveringsfasen eller med ett mer omfattande upplägg av kundens totala sponsring. Genom våra tjänster säkerställs att kundens varumärke profileras på bästa sätt.

Ezenze idé är att våra kunder ska kunna arbeta kostnadseffektivt, uppleva ordning och reda med tydliga rutiner samt ligga i framkant med sitt sponsorskap.

Som sponsringsbyrå tar vi också fram unika hållbara koncept för våra kunder där sponsorskapen blir en integrerad del av kundens hållbara strategi.

Under 2019 lanserade Peabkoncernen tillsammans med oss på Ezenze konceptet ”Peab Life”.  Med konceptet kan Peab vidareutveckla flera av sina sponsringsprojekt. Genom att kombinera sina sponsorskap med engagemanget hos sina 15.000 medarbetare och sin gedigna kompetens kring ungdomar, utbildning och samhällsbyggande tar Peab  samhällsengagemanget ett steg längre.

 Läs mer om Peab Life

Event

Vi bistår med rådgivning och projektledning av event och arrangemang som ett kundevent, mässa, skolbesök eller ett lyckat föredrag. Vi konsulterar också vid arrangerande av konferenser och event. Variationen har genom åren varit stor med allt från småskaliga idrottsevent till större internationella konferenser.

Ezenze är bl.a. grundare och medarrangör till Anglonordic Life Science Conference i London samt Målvaktscoachen.se, ett digitalt utbildningskoncept med årliga Camp för fotbollsmålvakter.

KONTAKT

HELSINGBORG

VD
Mattias Johansson
mattias.johansson@ezenze.com

Farmarevägen 14
254 83 Helsingborg
info@ezenze.com

LONDON

Ezenze Ltd
Salatin House 19,
Cedar Road, Sutton, Surrey, SM2 5DA
United Kingdom

info@ezenze.com