Om oss

Ezenze är en personlig marknad & sponsringsbyrå med lång erfarenhet och har varit verksamma sedan 2004 med kontor i Valhall Park i Ängelholm.

Vi bistår våra kunder med marknadsföring i form av grafiska projekt, kommunikation, social media, strategi samt projektledning av film och event. Vi bistår även med att planera, genomföra och utvärdera hållbara sponsorskap.

Våra kunder är både stora och små företag, men även föreningar och kommuner.

Läs mer i vår företagsbroschyr

Vi har under en längre tid varit kollegor, men från och med 2020 kan vi på Ezenze i samarbete med vår partner Carl Ljungberg även erbjuda våra kunder film & foto.

Med mer än 20 års erfarenhet inom foto- och filmindustrin, innan digitalkameran kom in i bilden, utbildades Carl som fotograf och filmfotograf i Stockholm. 


Några av våra senaste företagsfilmer

Som sponsringsbyrå bistår vi i den dagliga verksamheten för kunden med strategi, avtal, förhandling, fakturafrågor, exponering, aktivering och utvärdering av sponsorskapet.

Vi bistår våra kunder oavsett om det gäller ett enskilt sponsringsprojekt, kreativa förslag i aktiveringsfasen eller med ett mer omfattande upplägg av kundens totala sponsring. Genom våra tjänster säkerställs att kundens varumärke profileras på bästa sätt.

Ezenze idé är att våra kunder ska kunna arbeta kostnadseffektivt, uppleva ordning och reda med tydliga rutiner samt ligga i framkant med sitt sponsorskap.

 

Hållbara sponsringskoncept

Som sponsringsbyrå tar vi också fram unika hållbara koncept för våra kunder där sponsorskapen blir en integrerad del av kundens hållbara strategi.

Under 2019 lanserade Peabkoncernen tillsammans med oss på Ezenze konceptet ”Peab Life”.  Med konceptet kan Peab vidareutveckla flera av sina sponsringsprojekt. Genom att kombinera sina sponsorskap med engagemanget hos sina 15.000 medarbetare och sin gedigna kompetens kring ungdomar, utbildning och samhällsbyggande tar Peab  samhällsengagemanget ett steg längre.

 Läs mer om Peab Life

Sponsringslotteriet.se är en digital plattform till företag som sponsrar, och som vill ha en funktion med formulär där medarbetare internt ska kunna ansöka om sponsringspengar.

Vår plattform passar företag som sponsrar ”mycket” eller ”lite”, och för dig som vill att företagets sponsring skall vara meningsfull, samt direkt kopplad till era medarbetares fritid och det lokala föreningslivet.

Sponsringslotteriet.se hanteras och administreras av oss på Ezenze AB, gå vidare här för att veta mer om hur det funkar som kund!

Ezenze erbjuder marknads- och grafiskt relaterade tjänster och utifrån kundens önskemål.

Exempel på vad vi producerar är annonser, visitkort, kataloger, matchprogram och andra trycksaker som behövs för ert företag eller förening. Men vi tar även fram exempelvis kartillustrationer och visionsbilder.

Vi hjälper er från skiss till färdig slutprodukt!

Event

Vi bistår med rådgivning och projektledning av event och arrangemang som ett kundevent, mässa, skolbesök eller ett lyckat föredrag. Vi konsulterar också vid arrangerande av konferenser och event. Variationen har genom åren varit stor med allt från småskaliga idrottsevent till större internationella konferenser.

Ezenze är bl.a. grundare och medarrangör till Anglonordic Life Science Conference i London samt Målvaktscoachen.se, ett digitalt utbildningskoncept med årliga Camp för fotbollsmålvakter.

Referenser

Kontakt

MATTIAS JOHANSSON
Grundare & Sponsorstrateg
mattias.johansson@ezenze.com
0431 893 40

STEFAN PERSSON
Projektledare
stefan.persson@ezenze.com
0431 893 40

SANDRA BENGTSSON
Projektledare
sandra.bengtsson@ezenze.com
0431 893 40

200x140_EZ6

VALHALL PARK – ÄNGELHOLM

Ezenze AB
Skålgropsvägen 33
262 74 Ängelholm
Områdeskarta
Hitta hit
+46 (0)431 893 40
info@ezenze.com

LONDON

Ezenze Ltd
24 Old Queen Street
London, SW1H 9HP
United Kingdom
info@ezenze.com